Toen ik naar Mechelen verhuisde, werd Urban TalentZ een tweede huis voor mij. Ik vond een plek waar ik mezelf kan zijn, waar iedereen mij aanvaardt zoals ik ben en waar Ik mij kan uitleven. Ik hou van dansen sinds ik vijf ben, maar nu heb ik een famille gevonden die mijn passie deelt.
— Iliza
 
So what is urban talentz!? Is it just a dance school? No! It’s more than that. It is a place where we come together like a family. We have fun, act all crazy. We go out together, helpe each other out. We inspire and motivate each other to cross boundries, to reach beyond our fears. It’s who we are. We are Urban Talentz.
— Dennis
 
Bij Urban TalentZ voelde het vanaf dag 1 aan als 1 grote dansfamilie waar ik uiteindelijk deel van mocht uitmaken! Nu ben ik vooral fier. Fier op mezelf maar ook fier op de dansschool! Ik kon mij geen betere tweede thuis wensen want dat is het ook voor mij!! Dankzij de lesgevers, leerlingen maar vooral dankzij Joke besef ik dat dansen voor mij niet gewoon een uit de hand gelopen hobby is, maar echt een passie. En Joke is niet alleen de oprichtster van de dansschool maar ook een mooie persoon. Ze helpt waar het kan en bij moeilijke momenten steunt ze je door dik en dun. Dat is voor mij de grootste reden dat ik hier ben kunnen uitbloeien, groeien, zelfvertrouwen gekregen heb en geworden ben wie ik nu ben. Het is zeker niet overal hetzelfde als hier! 1 familie, 1 passie, DANS ♡. Urban TalentZ veranderde mijn leven! Een kinderdroom kwam uit!
— Jessica
 
Dansschool Urban TalentZ maakt al jaren deel uit van mijn leven en is er niet meer uit weg te denken. Ik zeg nu wel dansschool, maar Urban TalentZ is meer dan alleen dat. Het is een plek waar je kan leren en groeien, als danser maar ook als mens. Er worden levenslange vriendschappen gesmeed en er wordt heel wat plezier gemaakt. De lesgevers, en vooral Joke, staan er altijd klaar voor ons, ook in moeilijke periodes.
Kortom Urban TalentZ voelt voor mij als een tweede thuis waar ik volledig mezelf kan zijn. Ik zal dan ook de momenten die ik hier beleef en de mensen die ik hier leer kennen voor altijd meedragen in mijn hart.
— Sarah
 
Wanneer ik Urban TalentZ binnenstap, krijg ik meteen een warm gevoel, een thuisgevoel. In Urban TalentZ heb ik geleerd dat dans een uiting is van jezelf; je eigen gevoel, je eigen creativiteit, je eigen – ik. Jezelf kunnen en durven zijn in dans is echter niet altijd even makkelijk. Je hebt een omgeving nodig waar je je veilig voelt, en dit veilige gevoel heb ik bij Urban TalentZ. Iedereen wordt geaccepteerd om wie hij/zij is, iedereen wordt gestimuleerd en gemotiveerd op een respectvolle, gelijke manier. Dankzij Urban TalentZ weet ik wat dansen met passie is, weet ik wat het betekent om deze passie te delen met andere leerlingen en lesgevers. Urban TalentZ is niet zomaar een dansschool, Urban TalentZ is mijn thuis in de danswereld, mijn dansfamilie.
— Silke
 

't Is hier tof! Dus bekijk zeker ons lessenrooster: